fbpx

Lataa akkusi uudelleen koronan jälkeen


Löydä vahvuutesi jatkuvien muutosten keskellä – lataa nyt itsellesi uutta energiaa!

Korona on koetellut yrityksiä, tiimejä ja henkilöstöä kovalla kädellä. Monen jaksaminen on nyt koetuksella. “Kiitti mulle riitti” -ilmiö on rantautunut myös Suomeen ja moni miettii tälläkin hetkellä työpaikan tai alan vaihtoa.

Jatkuvassa muutoksessa tarvitset uudenlaisia oman ja toisten tunnelmajohtamisen taitoja. Tarvitset kykyä jakaa rooleja innostavasti sekä kykyä tunnistaa omat ja toisten vahvuudet. Tutkitusti liikevaihto kasvaa ja ihmiset viihtyvät paremmin sellaisissa tiimeissä, joissa on mahdollista hyödyntää omia vahvuuksia. Menestymiseen tarvitset uudenlaisia työkaluja, joista yksi suosituin on LUONTAISET TAIPUMUKSET™ – analyysi.

LATAAMOSSA pääset pohtimaan henkilökohtaisia voimavarojasi. Mikä kaikki lataa tai kuluttaa akkujasi, ja miten pääset selättämään stressin.
Saat työkaluja, joilla ymmärrät paremmin omaa tiimiäsi ja sen ryhmädynamiikan muodostumista.
Saat vinkkejä: minkälaisten asioiden parissa voit kehittyä luontaisesti maailman parhaaksi.
Pääset perehtymään huippusuosittuun tunnelmajohtamisen maailmaan. Sen avulla voit paremmin paitsi töissä, myös kotona ja kaikissa ihmissuhteissa.
Pääset tekemään henkilökohtaisen suunnitelman oman tunnelman johtamiseksi kaikessa mitä ikinä teetkään.

LATAAMO antaa sinulle tehtävästäsi riippumatta uuden työkalun: pääset lataamaan akkujasi koronan jälkeisessä jatkuvassa muutoksessa!


Kenelle
Valmennus sopii asiantuntijoille, tiiminvetäjille, esimiehille ja yrittäjille. Kaikille, joka haluavat päästä lataamaan akkujaan korona-ajan jälkeen ja hyödyntämään paremmin omia luontaisia taipumuksia työssään.


Hyödyt
Valmennus auttaa sinua jaksamaan ja lisää hyvinvointiasi. Pääset kehittymään omassa työssäsi ja ohjaamaan omaa tiimiäsi oikeaan suuntaan. Saat työkaluja, joilla johdat omaa ja toisten tunnelmaa muutoksessa sekä kehityt maailman parhaaksi siinä, mitä ikinä teetkään.

Tämän valmennuksen teoria, raportti ja harjoitukset toimivat voimavaranasi läpi koko elämän!


Kouluttaja Marjo Rantanen on tunnelmajohtamisen lisenssivalmentaja, tietokirjailija ja palkittu ammattipuhuja
Marjo Rantanen on tunnelmajohtamisen lisenssivalmentaja, tietokirjailija ja palkittu ammattipuhuja. Marjolla on neljä valmentajalisenssiä, joissa hän on LUONTAISET TAIPUMUKSET™ – peruslisenssin lisäksi erikoistunut tiimien ryhmädynamiikkaan, erilaisiin esimiestyyleihin sekä henkilökemioihin.

Hän on tällä hetkellä yksi Suomen kysytyimpiä valmentajia ja ammattipuhujia, ja on myös kokenut eri alojen johtoryhmävalmentaja.

Marjo on voittanut Speakersforumin Vuoden puhuja 2019 ja All Stars 2021 -puhujapalkinnot, ja on Suomen tietokirjailijat ry:n jäsen. Hän on julkaissut kirjat Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro, 2016) ja Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018) sekä työstää juuri syksyllä 2022 ilmestyvää kolmatta kirjaa.

Marjon valmentajatyyli on sopivan rento ja viihdyttävä, ja hän yhdistelee mielellään stand up -ammattiaan heviin asiateoriaan. Valmennuksissa pääset todella lataamaan akkujasi ja rentoutumaan myös huumorin parissa.

Aikaisemmat kurssipalautteet:
– “Erilaisuus on todellakin suuri voimavara, joka helposti unohtuu kiireen keskellä, ja aiheuttaa pahimmillaan turhia väärinymmärryksiä ja konflikteja. Ymmärtämällä omaa tyyliä ja voimavaroja, on myös helpompi tehdä yhteistyötä toisten kanssa. Kiitos Marjo, tämä valmennus antoi paitsi työkaluja myös energiaa ja iloa raskaaseen etätyöhön ja korona-angstiin. Nyt tiedän omat vahvuuteni ja kehittämiskohteet, ja ottaa stressistä niskalukon. Raportti on nyt keittiönpöydällä myös puolisoni luettavana. – Viestintäjohtaja, teknologia-ala.

– “Parhainta valmennuksessa oli vapautumisen tunne ja tunnelma jonka Marjo sai aikaan. Tunnelmalla on väliä kaikissa kohtaamisissa, ja tämä ajatus jäi nyt yhtenä suurena osana työhömme.
Miten tärkeää onkaan hyvä tunnelma asiakaskohtaamisessa, niin itsellä kuin asiakkaalla. Sillä mikä lataa akkuja, ja mikä kuluttaa on merkitystä. Valmennuksessa opimme paljon itsestämme ja toisistamme persoonina: miten eroamme toisistamme ja miten pystymme parhaalla tavalla tekemään erilaisina persoonina yhteistyötä. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimmista valmennuksista, jossa olen koskaan ollut.
Valmennuspäivästä saamamme opit eivät kestäneet ainoastaan hetkeä, vaan niistä tuli pysyvä osa ydintoimintaamme.
Lämpimästi suosittelen! ” – Henrika Vikström-Laattala Feelia Ruokakauppa FodNet O


Ennakkotehtävä
Saat tehtäväksi analyysikyselyn, joka olisi hyvä olla tehtynä noin 10 pv ennen valmennuspäivää. Linkin saat Osallistumisinfon yhteydessä. Vastaukset eli henkilökohtaisen raportin saat valmennuspäivänä.


Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen, aineiston jako ja aamukahvi
8.45 Etäosallistujien yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa

Johdatus omiin vahvuuksiin
– Johdatus tunnelmajohtamisen ja LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -teorian maailmaan
– Mikä kaikki lataa akkuja ja mikä kuluttaa?
– Tunnista oma tunnelmajohtamisen ajattelu-, toiminta- ja stressikäyttäytymisen tyyli
– Vahvuuteni muutoksissa

10.30 Tauko

Oma tyyli tunnelmajohtajana
– Ajattelun erilaiset ulottuuvuudet ja tyyppiteoria
– Mikä meitä ohjaa ja motivoi
– Miten tunnelma vaikuttaa ja tarttuu
– Oman raportin läpikäynti

11.30 – 12.15 Lounas

Oma ja toisten tunnelma
– Henkilökemian kaava. Miten toimin haastavien yhteistyökumppanien kanssa?
– Mistä kaikesta syntyy ryhmädynamiikka ja tiimin tunnelma?
– Tunnelma hybridissä – vahvuuteni ja kehittämiskohteet etätyössä
– Haastavat vuorovaikutustilanteet: miten käännän huonon tunnelman hyväksi.

14.00 Kahvitauko

Omat jatkoaskeleet ja raportin hyödyntäminen
– Harjoitus: mikä lataa akkujani ja mikä kuluttaa?
– Suunnitelma: Mihin juuri minun kannattaa keskittyä jatkossa?
– Raportin jatkohyödyntäminen omassa työssä

16.00 Koulutus päättyy


Osallistuminen etänä
Tämä koulutus striimataan eli tähän koulutukseen voit osallistua myös etänä. Saat käytännön lisätietoa ja linkit Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.


COVID-19 – tiedote.
Toimimme vastuullisesti yhteistyössä koulutushotellien ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Seuraamme tiiviisti tilannetta koskien lähikoulutuksia.
Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Lähetämme lisätietoa käytännöistä asiakkaille koulutuspäivien osallistumisohjeessa.

Tervetuloa koulutuksiin!


Koulutuspaikka:
Radisson Blu Royal Hotel,
 Runeberginkatu 2, Helsinki
– Koulutus striimataan, mahdollisuus osallistua myös etänä
– Valitse ilmoittautuessasi osallistutko lähikoulutukseen vai etänä

Ajankohta:
25.1.2022 

Osallistumismaksu:
697 euroa 
/ hlö (+ alv 24%). Sisältää sähköisen materiaalin. Striimaustallenne on katsottavissa koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan. Lähikoulutukseen sisältyy myös koulutuspäivän lounas ja kahvitarjoilut.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa:  657 euroa / hlö (+ alv 24%),
kolme tai useampia osallistujia:  597 euroa / hlö (+ alv 24%).

Early bird!
Ilmoittaudu 17.1.2022 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.

Bonukset!
Suosittu Tunnelmajohtaja -kirja signeerattuna (Alma Talent, 2018) ovh 55e. Etäosallistujille e-kirja.
LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi verkkokyselynä ja henkilökohtainen raportti (11 s.)
– GDPR liittyen analyysin käsittelyyn ja tallentamiseen toimitetaan Bonusten yhteydessä koulutuksen jälkeen.

HUOM. Paikkoja rajoitetusti – varaa omasi heti! 


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.