fbpx

Mikä erottaa huippumenestyvän ja menestyvän organisaation? – Positiivinen ja rohkea johtaminen sekä tunneilmapiiri työn imun perustana.

Haastavatko jatkuvat muutokset ja työn luonne johtamistasi ja tiimisi hyvinvointia? Entä haastavatko kasvavat vaatimukset innostumistasi ja suorituskykyäsi? Miten saada tiimin positiivista tunnekulttuuria myönteisempään suuntaan ja syventää luottamusta? Johtamisella huippumenestystä – positiivinen psykologia työvälineenä -koulutuksessa kuulet vinkkejä näiden haasteiden voittamiseen.

Positiivisen ja rohkean johtamisen toimintatavat parantavat hyvinvointia, tuottavuutta, tuloksellisuutta, innovatiivisuutta, asiakastyytyväisyyttä ja vähentävät henkilöstövaihtuvuutta.

Positiivista ja rohkeaa johtamista soveltavan johtajan tai esihenkilön toiminnan tuloksena rakentuu hyvinvoivia, suorituskykyisiä ja jatkuvasti kehittyviä sekä oppivia tiimejä.


Kenelle
Esihenkilöille, johtajille, päälliköille, HR-asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat kehittää johtajuustaitoja – myös itsensä johtamista.


Hyödyt
– Saat tietoa ja perustan; mitä positiivinen ja rohkea johtaminen on ja miten soveltaa sitä organisaatioissa
– Saat konkreettisia työkaluja positiivisen ja rohkean johtamisen edistämiseen arjen esimiestyössä
– Hyvinvointia itsellesi ja näkökulmia tiimin työhyvinvoinnin edistämiseen
Lämpimästi tervetuloa!


Kouluttaja Mira Pakarinen positiivinen psykologia työvälineenä

Valmennuksen toteuttaa Mira Pakarinen, joka syvän luottamuksen ja arvostavan vuorovaikutuksen kautta auttaa löytämään ihmisten piilevän potentiaalin ja hyödyntämään sitä henkilöiden sekä organisaatioiden hyväksi.

Miralla on syvällistä osaamista positiivisesta psykologian hyödyntämisestä liiketoiminnan tuloksenteossa sekä hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamisesta organisaatioissa. Hän on myös kokenut business coach (PCC).
Ratkaisukeskeisyys, tuloksellisuus, aitous ja arvostava lähestymistapa ohjaavat hänen työskentelyään.
Miralla on 20 vuoden kokemus liike-elämästä ja hänellä on takanaan merkittäviä kehitys-, kulttuuri- ja muutoshankkeita, jotka ovat tuottaneet yrityksiin tuloksellisuutta, hyvinvointia, ja työn imua. Hän on kokenut ryhmien ja yksilöiden valmentaja. Asiakkaat arvostavat myös hänen johtamis-, yrittäjä-, ja esimieskokemusta.

Palautteita aiemmista koulutuksista:
– Mielestäni tämä on todella hyvä lähestymistapa ja hyvä perusta. Nyt on aika jättää taakse vanhentunut johtamismalli. Avoimuus, välittäminen ja keskustelutaidot ovat tärkeitä. Tästä sai paljon hyviä mietteitä pohdittavaksi.
– Kiitos, Mira! Tämä oli todella hyvä!

– Kiitos paljon, tämä oli esihenkilöä motivoiva ja sain ajatuksia esimiesarkeen vietäväksi!

– Koulutus oli erinomainen ja upeata, miten osallistit meidät vaikka olimme etänä. Sain oivalluksia ja ajattelemisen aiheita. Energisoiduin ja olit inspiroiva esimerkki Mira! Kiitos!

Hyvää vahvistusta tuttuihin asioihin, paljon myös uutta pohdittavaa. Nelikentästä saa tukea ymmärtää missä alaiset on ja sitä kautta pyrkiä löytämään keinot kohti työn imua. Kiitos!


Tämä koulutus kuuluu Eventiumin ystävänpäiväetuun:

Eventiumin ystävänpäiväetu sinulle:

Voit osallistua helmikuun koulutuksiin kaksi yhden hinnalla
tai -100 eur/hlö

 merkitse koodi: Ystävänpäivä ilmoittautumislomakkeen Muut tiedot -kohtaan
– Voimassa 14.2.2023 saakka

 Johtamisella huippumenestystä - positiivinen psykologia työvälineenä


Koulutus toteutetaan yhteistyössä PeopleUP Oy:n kanssa, joka on hyvinvoinnin, suorituskyvyn, johtamisen ja positiivisen psykologian valmennus, coaching ja kehittämisyhteisö.


Johtamisella huippumenestystä (2 h )

Aikataulu 
8.45 Yhteyksien tarkistus
9.00 Koulutus alkaa
Tauko sopivassa välissä
11.00 Koulutus päättyy

Ohjelma

Johtamiselle huippumenestystä!
– Avaus, tavoitteet ja yhteinen virittäytymiskeskustelu

Positiivinen ja rohkea johtaminen
– Työn imu hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perustana
– Positiivinen ja rohkea johtaminen – ajattelusta toimintaan
– Myönteisen tunneilmapiirin rakentaminen – on monta tapaa rakentaa se ja tuhota se myös nopeasti

Onnistuminen positiivisena ja rohkeana johtajana
– Työkaluja, joilla tuet tiimiläisten onnistumista ja pystyvyysuskoa
– Oma hyvinvointi, suorituskyky ja kukoistus onnistumisen kulmakivenä – välittäminen ja päivittäiset naurut luovat ilmapiirin, jossa ideat ja innovaatiot syntyvät sekä kaikki tulevat nähdyiksi!


Tämä etäkoulutus toteutetaan Zoomilla, joka toimii etävalmennuksena mukavasti. Pidämme yhden tauon koulutuksen aikana. Voit kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana. Saat lisätietoa Osallistumisohjeessa, joka lähetetään sinulle sähköpostitse ennen koulutusta.


Lue myös kouluttajan blogi aiheesta:

Positiivinen psykologia työelämässä


Koulutuspaikka:
Vuorovaikutteinen etävalmennus

Ajankohta:
15.2.2023 klo 9.00 – 11.00

Osallistumismaksu:
297 euroa / hlö (+ alv 24%). Valmennukseen sisältyy sähköinen koulutusmateriaali sekä tallenne, joka on koulutuksen jälkeen kahden viikon ajan osallistujien katsottavissa.

Ryhmäetuhinnat:
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 257 euroa / hlö (+ alv 24%),
kolme tai useampia osallistujiaa: 197 euroa/ hlö (+ alv 24%)

Myös tiimi- sekä yritys- ja organisaatiokohtaisena, pyydä tarjous!


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.