fbpx

Esihenkilö- ja valmentajavalmennus – sopii myös muille avainhenkilöille ja kokonaisille tiimeille!

Miten pääsemme tiimissämme kohti seuraavaa tasoa? Miten osaamme yhteispelillä ratkaista haasteita parhaalla mahdollisella tavalla? Mitkä ovat parhaat modernit keinot rakentaa tiimiä saavuttamaan tavoitteet?

Intensiivisen iltapäivän valmennuksen aikana opit käyttämään uusia moderneja työkaluja ja menetelmiä, jotka auttavat sinua ja tiimiäsi saavuttamaan organisaation tavoitteita ja luomaan tehokkuutta sekä sitoutuneisuutta tiimissäsi.

Kun valmennus päättyy, sinulla on repussasi käytännöllisiä työvälineitä, joita voit hyödyntää välittömästi työssäsi. Olet valmis pelaamaan työkaveriasi paremmaksi!


Kouluttaja Mikko Ojanen tuuppauksesta toimeen
Mikko ”OJ” Ojanen (KTM, KM) on yritysvalmentaja, valinta-arkkitehti ja opettaja, ja hän on vaikuttavan valmentavan työotteen edelläkävijöitä Suomessa. Hänen perustamansa valmennus- ja muutosyritys Kaswu Oy tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutumisen arjessa yhdessä asiakkaiden kanssa raikkaalla twistillä, perusasioita kunnioittaen.

Palautetta aiemmista valmennuksista:

– Kaswu Oy on vastannut esihenkilöidemme valmentavan työotteen kehittämisestä. Valmennustaitojen kehittyminen on näkynyt meillä myös monissa eri mittareissa; mm. asiakastyytyväisyydessä ja työtyytyväisyydessä. – Marko Rissanen, HR -johtaja, DNA OYJ

– Kaswun valmennuksessa treenataan yhdessä valmentamisen taitoja, joiden avulla mahdollistamme uuden ajan virkamiesten onnistumisen työssään paremmin. Yhteistyömme aikana opin valmentaja Mikko Ojaselta, että valinnoillamme (työ)elämässä on enemmän merkitystä kuin uskommekaan. Tämä oivallus muutti päivittäistä tekemistäni paljon.  – Sari Ala-Honkola, Training Manager, HAUS kehittämiskeskus Oy

– Olemme tehneet Kaswun ja Mikon kanssa vuosien saatossa useamman onnistuneen muutos- ja valmennusohjelman. Erityisesti hyvä asioiden konkretisointi ja tiivistäminen on toiminut, valmennusmenetelmät ovat osoittautuneet erittäin vaikuttaviksi, kiitos! Janne Kallionpää, Aluepäällikkö, Eltel Networks Oy

– Kaswu Oy:n Mikko Ojasen kanssa olemme kehittäneet esihenkilöidemme valmentamisen taitoja. Erityisen ilahtunut olen siitä, että valmennuksessa treenatut taidot ovat menneet osaksi päivittäisjohtamistamme. Uusi tekeminen näkyy myös tuloksissamme.  Timo Harju, Korvauspalvelun johtaja, If

– Kaswun valmennuksessa olemme vieneet kohtaamismallin asiakaspalvelumme asiakaskohtaamisiin. Mikko on valmennuksessaan onnistuneesti osallistanut koko tiimin ja valmennuksen vaikutus onkin näkynyt asiakastyytyväisyydessä NPS-luvun kasvuna.  Terhi Kurki-Reinekari, Asiakaspalvelupäällikkö, Asiakkuus ja yritysmyynti, St1 Oy


Kenelle
Tämä valmennus sopii erityisesti organisaation esihenkilöille, avainpelaajille ja valmentajille jotka haluavat kehittää tiiminsä toimintaa seuraavalle tasolle.


Tämä valmennus tarjoaa tutkitusti toimivat modernit ratkaisut ihmisten johtamiseen, valmentamiseen ja koko tiimin yhteisiin onnistumisiin!


Aikataulu
12.15 Ilmoittautuminen ja lounas
– saat koulutustilassa Eventiumin nimilapun ennen lounasta
13.00 Tilaisuuden aloitus
14.30 Kahvitarjoilu
16.00 Tilaisuus päättyy
– pidämme tarvittaessa lyhyen tauon

Agenda:
Tervetuloa valmennukseen
1. Agenda, tavoitteet ja valmentajan esittäytyminen

2. Mestaruustasolle nyt ja huomenna
– kasvun asenne ja muutosmyötävirta kehittymisen tukena

3. Pelaa työkaverisi paremmaksi
– mahdollista ihmisten onnistuminen organisaatiossasi

4. Tuuppauksesta toimeen
– Uudet modernit työvälineet ja keinot työyhteisön kehittämisen tueksi

5. Henkilökohtainen kehittymis-, suoritus- ja tulostavoite tiimin kehittämisen tueksi

Vapaata keskustelua ja tilaisuuden päätös


Covid-19 -tiedote
Toimimme vastuullisesti yhteistyössä koulutuspaikkojen ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Seuraamme tiiviisti tilannetta koskien lähikoulutuksia. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa koulutuksiin!


Koulutuspaikka:
Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki

Ajankohta: 
To 8.6.2023 klo 13.00–16.00 

Kesäetuhinta:
297 euroa
/ hlö (+ alv 24%). Hintaan sisältyy myös koulutuspäivän lounas ja kahvitarjoilut.

Ryhmäetuhinnat: 
samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 257 euroa / hlö (+ alv 24%),
kolme tai useampi osallistujaa: 197 euroa / hlö (+ alv 24%)

Bonus!
Saat koulutuksesta todistuksen. Seitsemän ensimmäistä osallistujaa saavat mukaan tuoreen kirjamme valmennuksen yhteydessä (ovh 59 €).

Myös tiimi- sekä yritys- ja organisaatiokohtaisena, pyydä tarjous!


Ilmoittautumisen peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50% koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

 

Koulutus jo pidetty. Ilmoittautuminen sulkeutunut.